Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Priznanje gradskim stranicama na VIDI TOP 100 natječaju

Obavještavamo vas da su stranice www.porec.hr proglašene kao jedne od 10 najboljih stranica u Hrvatskoj iz kategorije „Vladine organizacije, državne institucije i javni servisi“, rame uz rame se državnim institucijama, te kao prvi najbolji gradski portal.

Stručno vijeće sastavljeno od stručnjaka iz web industrije postavilo je standarde koje su stranice tehnološki i sadržajno morale zadovoljiti kako bi ušle u izborni krug. Naime, od oko 2.700 prijavljenih webova Stručno vijeće propustilo je samo njih 1.739 u krug odabranih, a između njih odabrao po 10 webova iz 10 kategorija.

Natječaj za izbor najboljih 100 web stranica VIDI WEB TOP 100 u Hrvatskoj je dio VIDI Awards skupine nagrada koje dodjeljuje medijska kuća VIDI. Vidi visokotehnološki natječaji i događaji koji se vežu uz njih (svečane dodjele, panel diskusije, rasprave i dr.) danas su najznačajniji natječaji u Republici Hrvatskoj s tradicijom dužom od jednog desetljeća.

POdsjetimo kako je sve počelo 1999. godine kada je osnovan Vidi Web Top 100 – hrvatski nacionalni natječaj za najbolje web stranice. Želja organizatora – izdavačke kuće Vidi, bila je popularizacija Interneta i weba u hrvatskom društvu i gospodarstvu. Bilo je to u vrijeme kada i neke od najvećih hrvatskih kompanija uopće nisu imale svoje web stranice.