Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Doček Nove godine na otvorenom

Doček Nove godine na otvorenom

Grad Poreč- Parenzo  i ove godine za svoje sugrađane priređuje doček Nove godine na otvorenom, na Trgu Slobode.

Zainteresirani će Novu, 2012. godinu moći dočekati uz domaće glazbene snage. Program dočeka uz prigodnu gastronomsku ponudu počinje od 21.30 sati uz grupu Blue jeans the band, a uz veseli i zabavni repertoar Koktelsa, posjetitelji Poreča će zakoračiti u Novu Godinu.U ponoć će tradicionalno gradonačelnik Grada Poreča- Parenzo Edi Štifanić uputiti novogodišnju čestitku. Očekuje se dobar odaziv, puno ljudi, lijep nastup glazbenih snaga, dobra zabava, ali i noć bez incidenata.

Unatoč recesijskim vremenima u Poreču će se slaviti na otvorenom, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj su uz gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Edija Štifanića prisustvovali, referent za manifestacije Sergio Pavat i član Koktels banda Nikola Peršić.  

Gradonačelnik Grada Poreča - Parenzo se na konferenciji za novinare zahvalio predstavniku Koktelsa, Nikoli Peršiću što će posjetitelje grada Poreča zabavljati u najluđoj noći u godini. Gradu Poreču nitko nije ukrao doček Nove godine, već se razgovaralo sa sponzorom koji je ponudio organizaciju dočeka u svom aranžmanu. Dogovori su varirali od gostovanja Prljavog kazališta, preko Gibonnija pa do Tonija Cetinskog, ali nažalost na kraju sponzor nije uspio zatvoriti financijsku konstrukciju te je u zadnjem trenutku odustao, naglasio je gradonačelnik Štifanić. Cijenim nastojanja porečkih ugostitelja i očekujem da aktivno sudjeluju u novogodišnjem dočeku,  kazao je gradonačelnik te dodao kako Grad Poreč- Parenzo  svojim ugostiteljima daje besplatno javnu površinu. Za organizaciju dočeka na otvorenom bit će potrošeno 100.000 kuna.

„ Čast nam je i zadovoljstvo svirati u Poreču za Doček“, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare Nikola Peršić, član Koktelsa. Činjenica je da smo se dugo dogovarali i vjerujem da će upravo ta, možda kasna, objava učiniti Doček spontanim i nezaboravnim. Mi ćemo svoju pozitivnu energiju prenijeti na sve one koji nam se pridruže da zajedno ispratimo staru i uz pjesmu, veselje i zabavu,  dočekamo novu zaključio je predstavnik Koktelsa.