Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv na predstavljanje natječaja Grada Poreča - Parenzo za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva

Grad Poreč – Parenzo je raspisao dva natječaja za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva kako slijedi:

-          dana 16.01.2018. godine Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području razvoja civilnog društva, kulture, zdravstva i socijalne skrbi

-          dana 18.01.2018. godine Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

U provedbi oba natječaja Grad Poreč – Parenzo surađuje sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, o čemu je potpisan sporazum, temeljem kojeg Zaklada sudjeluje u pripremi i provedbi određenog dijela natječajne procedure: od pripreme natječajne dokumentacije do koordinacije procjene kvalitete prijava, dok će Grad Poreč-Parenzo ugovoriti i pratiti provedbu projekata.

Nastavno na navedeno, Zaklada i Grad Poreč – Parenzo organiziraju prezentaciju navedenih natječaja koja će se održati u četvrtak 25.01.2018. godine u 13:30 sati u Gradskoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo, na adresi Trg maršala Tita 5.

U želji da zainteresiranim prijaviteljima predstavimo uvjete natječaja, olakšamo prijavu na isti te omogućimo postavljanje pitanja vezana uz eventualne nedoumice, pozivamo predstavnike organizacija civilnog društva da njihovi predstavnici sudjeluju na prezentaciji.

 

IN ITALIANO....