Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U tijeku sanacija mjesnog groblja u Baderni

U tijeku sanacija mjesnog groblja u Baderni

Sukladno Programu sanacije groblja, Usluga Poreč d.o.o. započela je krajem prošle godine sa sanacijom Mjesnog groblja u Baderni. Vrijednost radova iznosi 440.000,00 kn, a u sklopu njih zamijenit će se rubnjaci i tlakovac na starom dijelu groblja, dok će se sanirati ogradni zidovi, postaviti okapni limovi, te obnoviti stara kapelica i mrtvačnica.

Sukladno ugovorenom roku izgradnje, radovi bi trebali biti gotovi sredinom veljače.

Podsjetimo, Usluga poreč d.o.o.  upravlja s pet groblja na porečkom području i značajna sredstva ulaže u obnovu i održavanje istih, pratećih građevina i komunalne infrastrukture, s ciljem podizanja kvalitete usluge i i očekivanja samih korisnika.

U tijeku su radovi na sanaciji mjesnog groblja u Žbandaju, a nedavno su završeni radovi na proširenju mjesnog groblja u Fuškulinu, koje je prošlog tjedna, nakon obavljenog tehničkog pregleda, službeno dobilo i uporabnu dozvolu za nadograđeni dio. Napomenimo da je krajem prošle godine završena dogradnja Gradskog groblja u Poreču, nakon čega je uređen i njegov stari dio. Investicije se nastavljaju i u sljedećoj godini, u kojoj će se urediti stario dio groblja u Fuškulinu i Novoj Vasi, čime će se završiti ciklus značajnih investicijskih potreba na grobljima pod ingerencijom Usluge Poreč, te se riješiti problem nedostatka grobnih mjesta za sljedećih dvadeset godina.

Za radove koji su još u tijeku, molimo sve posjetitelja groblja za strpljenje i razumijevanje, a isti će prilikom pogrebnih obreda biti zaustavljeni.

Usluga Poreč d.o.o.

IN ITALIANO...