Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi

Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi Pred nama je posljednji vikend Adventa Poreč, evo što donosi
Nakon rekordnog broja posjetitelja na brojnim koncertima, predstavama i humanitarnim akcijama povodom dočeka Nove godine na porečkom Adventu, pred nama je posljednji vikend na drugom izdanju Adventa Poreč.

Program se otvara u petak, 5. siječnja u 18 sati predstavom Adventski cirkus, u izvedbi Čarobnjakovog šešira. Nakon predstave, na scenu stupa grupa Top of the Pops. Na dan Sveta tri kralja, u subotu 6. siječnja, program na Adventu počinje u 18 sati dječjom predstavom Beffana, dok u 20 sati nastupaju jake domaće snage – porečki bend Cirkus. Konačno, u nedjelju, 7. siječnja 2018.1 Gordan Gregurović svojim će koncertom zatvoriti još jedno izdanje manifestacije Advent Poreč, koja je u više od mjesec dana u porečkoj starogradskoj jezgri okupila tisuće gostiju, ali i postala simbolom dobre zabave u zimskim mjesecima.

Podsjećamo, besplatno klizalište za sve ostaje otvoreno sve do kraja zimskih praznika, 14. siječnja, svakog dana od 10 do 22 sata. Tu je i Kuća Djeda Mraza, kao i bogata ugostiteljska ponuda na adventskim kućicama, stoga nam se pridružite i ovog, posljednjeg vikenda na čašici kuhanog vina i zabavite se na najljepšem Adventu u Istri!

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.