Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Održana 27. sjednica Vijeća za izdavanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru

Danas, 07. srpnja 2011. godine u Velikoj vijećnici održana je 27. sjednica Vijeća za izdavanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru. Jedna od točaka dnevnog reda bila je i gradsko kupalište na kojem su nedavno postavljene ležaljke, suncobrani, metalne konstrukcije i vaze sa palmama.

Naime, poduzeće L.o.f. d.o.o. Poreč, podnijelo je zahtjev za izdavanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru za korištenje površine na betonskom platou ispred ugostiteljskog objekta kao pripadajuća terasa istog (cca 50 m2 površine) radi proširenja djelatnosti kao i za iznajmljivanje 40 ležaljki i 4 suncobrana.

Stav Vijeća je da se zahtjev navedenog poduzeća djelomično odobri, a to znači da se površina kod lukobrana (betonski mol) ne odobrava za korištenje ležaljki, metalnih konstrukcija i postavljanje suncobrana, niti vaza sa palmama, već će ista ostati plivačima u funkciji startne staze dok se površina na betonskom platou (pripadajuća terasa ispred objekta) odobrava uz osiguravanje i zadržavanje pješačke komunikacije. U izradi je Zaključak Vijeća za izdavanje koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru koji će u skorije vrijeme bit dostavljen podnositelju zahtjeva tj. L.O.F.-u d.o.o..