Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Javna rasprava -poziv za sudjelovanje Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o financiranju OCD

Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o financiranju programa i projekata koje provode organizacije civilnog društva – poziv za javnu raspravu putem e-konzultacija  

Na temelju Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (NN broj 26/15) Grad Poreč-Parenzo donio je Pravilnik o financiranju programa i projekata koje provode organizacije civilnog društva („Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo“ broj 1/16).

U primjeni Pravilnika uočilo se da pojedine odredbe treba kvalitetnije urediti, kao i predvjeti mogućnost da Grad Poreč-Parenzo može obavljanje pojedinih zadaća u postupku pripreme i provedbe natječaja za dodjelu financijskih sredstava udrugama povjeriti drugim organizacijama koje imaju odgovarajuće organizacijske kapacitete, ljudske resurse i relevantna iskustva u postupcima dodjele financijskih sredstava udrugama.

Iz tog razloga pripremili smo prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o  financiranju programa i projekata koje provode organizacije civilnog društva, koji se stavlja na javnu raspravu. Javna rasprava trajat će od 15. do 27. prosinca 2017. godine. Ovim putem pozivamo sve zaintresirane da se uključe u javnu raspravu i dostave svoje prijedloge, komentare, preporuke i sugestije popunjavanjem obrasca na mail adresu: vesna.kordic@porec.hr. Javna rasprava putem e-konzultacija otvorena je zaključno do 27. prosinca 2017. godine.

IN ITALIANO...