Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Sanirane kućice i gledališta na boćarskim igralištima u Novom naselju, Špadićima i Montižani

Sanirane kućice i gledališta na boćarskim igralištima u Novom naselju, Špadićima i Montižani

Sanirane kućice i gledališta na boćarskim igralištima u Novom naselju, Špadićima i Montižani Sanirane kućice i gledališta na boćarskim igralištima u Novom naselju, Špadićima i Montižani Sanirane kućice i gledališta na boćarskim igralištima u Novom naselju, Špadićima i Montižani
Manji i veći radovi u proteklom su razdoblju izvršeni na porečkim boćarskim igralištima, kako bi uvjeti za igru ali i druženje građana bili što bolji.

Tako je u Novom naselju, na boćarskoj kućici, saniran ravni krov s jednim slojem hidroizolacije, uklonjena je oštećena i poderana tenda na terasi te je postavljen pokrov od profiliranog i pocinčanog bojanog lima. Uz to, unutarnji i vanjski zidove boćarske kućice su ofarbani. S boćarskog igrališta u Novom naselju uklonjene su plastićne stolice na metalnim konstrukcijama gledališta, a na postojeću konstrukciju postavljena su sjedišta klupa širine 30cm i debljine 4cm od lamelirane hrastovine.

U Špadićima je, pored boćarskog igrališta, izrađena metalna krovna konstrukcija koja je postavljena na ravnu krovnu konstrukciju kućice, a izrađeni su i postavljeni žlijebovi i vertikale za odvod oborinskih voda, dok je ogradni zid terena boćarskog igrališta ofarban.

Nestabilna konstukcija nadstrešnice na boćarskom igralištu u Montižani, u sklopu nedavnih radova, uklonjena je, te je postavljena nova od armiranobetonskih stupova i greda, krovne konstrukcije od drvenih greda, oplata od brodskog poda, pokrova od kanalice, pocinčanih žljebova i vertikala te pofarbana akrilnim bojama.

Izvođač radova je Grip Juričić d.o.o., a sredstva su osigurana u Proračunu Grada Poreča – Parenzo za 20017. godinu.