Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja

Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja

Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja Nova dječja igrališta u St. Vodopija, St. Diklić i St. Gržina, dodatno uređena igrališta u još sedam porečkih naselja
S više od stotinu igrališta, od kojih je tridesetak polivalentnih, Poreč je jedan od vodećih gradova u Hrvatskoj po broju i uređenosti igrališta za najmlađe sugrađane.

Posljednje uređena igrališta su ona u Stancijama Vodopija, Diklić i Gržina, koja su sva opremljena  kombiniranim igralima s kućicom i toboganom te penjalicom, kao i dvostrukim ljuljačkama, klackalicama i s po dvije parkovne klupe uz svako igralište. Vrijednost radova je 72.100,00 kuna + PDV.

Uz novouređena igrališta, dopunjeno je i obnovljeno sedam već postojećih. Tako je u Varvarima postojeće igralište nadopunjeno kombiniranim igralom s kućicom i toboganom te penjalicom, klackalicom i dvije parkovne klupe.  U naselju Mate Balota postavljena je nova dvostruka ljuljačka, dok je u Kirmenjaku postavljena nova klackalica i jedna parkovna klupa.  U Ladrovićima je, na igralištu, postavljena nova klackalica. U Radošima i Velenikima nove klupe, dok je Červar Portu postavljena nova dvostruka ljuljačka te dvije parkovne klupe. Dodatno opremanje postojećih igrališta vrijedi 64.200,00 kuna + PDV.

Na navedenim lokacijama postavljeno je i 80 m2 zaštitne gumirane podloge, u vrijednosti 40.000,00 kuna + PDV.

IN ITALIANO...