Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Osiguranje zgrade od mogućeg rušenja i izrada zaštitne skele u Poreču, Epulonova 2

Upravitelj nekretninama na području Grada Poreča, općine Tar-Vabriga, Vrsar, Višnjan, Funtana i Kaštelir, u svojstvu Upravitelja zgrade u Poreču, na lokaciji Epulonova br.2., društvo Stan d..o.o. obaviještava da se u starogradskoj jezgri Grada Poreča na navedenoj lokaciji u periodu od 11. srpnja 2017.g. do 14. srpnja 2017.g. izvode radovi izrade zaštitne drvene skele i osiguranja zgrade od rušenja.

Radove izvodi porečka tvrtka VEMAR građevinarstvo vl.Marjan Velenik u svemu prema Suglasnosti nadležnog gradskog komunalnog odjela.

Hitno izvođenje gore navedenih radova na zgradi koja spade u objekte visoke ambijentalne vrijednosti prema podacima nadležnog konzervatorskog odjela, zahtjeva dotrajalo i ruševno krovište, kao i ulično pročelje kojemu prema stručnom mišljenju ovlaštenog inženjera, prijeti iznenadni kolaps. 

Mole se sugrađani i sugrađanke, te ostali sudionici u prometu za strpljenje, razumijevanje i pojačani oprez prilikom kretanja navedenim područjem, a za sve dodatne informacije o stanju radova možete nam se obratiti na broj telefona 052 453 530 ili na stan@porec.hr.

Stan d.o.o.

IN ITALIANO...