Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Edukativna radionica "Izrada modernih digitalnih proizvoda" održana u Poduzetničkom Inkubatoru

Edukativna radionica  "Izrada modernih digitalnih proizvoda" održana u Poduzetničkom Inkubatoru Edukativna radionica  "Izrada modernih digitalnih proizvoda" održana u Poduzetničkom Inkubatoru Edukativna radionica  "Izrada modernih digitalnih proizvoda" održana u Poduzetničkom Inkubatoru
Još je jedna radionica u Poduzetničkom inkubatoru Poreč, koje već tradicionalno organizira Grad Poreč-Parenzo u sklopu aktivnosti vezanih za rad Poduzetničkog inkubatora i edukaciju poduzetnika, start up-ova i malih obrtnika, okupila polaznike zainteresirane za digitalne proizvode.

U Žbandaju su se tako okupili poduzetnici, programeri i dizajneri ali i ostali koje zanimaju digitalni proizvodi, „user experience“ dizajn, te nove tehnologije.

Predavanje, koje je održao Sebastian Santrač, suosnivač ALT digitalne agencije, prikazalo je važnost kvalitetnih digitalnih proizvoda i njegov veliki utjecaj na biznis i društvo. U sklopu predavanja pokušalo se prikazati i što je kvalitetniji digitalni proizvod (e-commerce, web stranice, aplikacije...) te kako iskoristiti određene digitalne proizvode za boljitak svog brenda. Razgovaralo se i o principima izrade, tržištu, tj. korisnicima digitalnih proizvoda te o oblikovanju komunikacije prema tim istim korisnicima.

IN ITALIANO...