Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik na izbornoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Poreč

Gradonačelnik na izbornoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Poreč

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić sudjelovao je kao gost na izbornoj skupštini Udruge antifašističkih boraca i antifašista Poreč, koja se održala 2. srpnja 2017.

Na skupštini je izglasano novo predsjedništvo u sastavu Šime Perica, Anton Fabac, Bruno Koraca, Dragica Rakovac, Kata Topalović, Mario Ljubešić, Arduino Matošević, Marjan Dobrilović, Dušan Baldaš, Nedjeljko Bucalo i Nada Rakovac. Jučer je izabran i novi Nadzorni odbor u sastavu Dante Šorgo, Mio Hercegovac i Ana Rimanić, a novo će Predsjedništvo Idućeg tjedna sazvati sjednicu i odabrati novog predsjednika, njegovog zamjenika i tajnika.

Sve to prolazi u tijeku priprema za tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku, koji će se ove godine održati 30. srpnja a kojeg je gradonačelnik izdvojio kao primjer dobre suradnje Grada Poreča-Parenzo i UABA-a.

- Danas smo ovdje jer ne prihvaćamo one koji  negiraju antifašističku borbu i žrtve antifašističkih boraca kao jedan od temelja naše domovine. I baš zato vaša je uloga velika i važna, kako bi bili sigurni da će se vrijednosti antifašizma u našem gradu uvijek njegovati i da će nove generacije odrastati a da su toga itekako svjesne, rekao je gradonačelnik.

IN ITALIANO...