Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
17. Microsoft WinDays konferencija u Poreču

17. Microsoft WinDays konferencija u Poreču

Microsoft WinDays17 održat će se od 25. do 28. travnja 2017. u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču, poznatijem kao WinDays otok. Poreč će drugu godinu za redom ugostiti WinDays konferenciju! 17. izdanje održat će se u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola, koji je u premijernom porečkom izdanju prošle godine dobio „nadimak“ WinDays otok.

Konferencija će trajati od utorka, 25. travnja, do petka, 28. travnja 2017, a  tematski je tradicionalno podijeljena na dva dijela – WinDays17 Business i WinDays17 Technology. WinDays17 Business održat će se u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. i tematski fokus bit će na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva.

Ključne teme Konferencije bit će kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a bit će predstavljeni i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama. Konferencija kvalitetom sadržaja i temama ima sve veći utjecaj na poslovno okruženje u Hrvatskoj te će i ove godine motivirati sudionike i usmjeriti ih ka poslovnoj izvrsnosti. WinDays17 Technology kao i dosadašnjih godina donosi mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije, kao i rješenja bazirana na istima. Na Konferenciji ćemo predstaviti konkretne načine i tehnološka rješenja koja korisnicima omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi postigli više.

Primarni fokus Konferencije bit će na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku, s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti.

WinDays17 Technology je na rasporedu od srijede do petka, odnosno od 26. do 28. travnja 2017.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr  te nas pratite putem Facebooka i Twittera.

WinDays 2017

Više informacija na https://www.windays.hr/

IN ITALIANO...