Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

EU Projekt Poreč - izvedeno 2.000 kanalizacijskih priključaka

EU Projekt Poreč - izvedeno 2.000 kanalizacijskih priključaka EU Projekt Poreč - izvedeno 2.000 kanalizacijskih priključaka EU Projekt Poreč - izvedeno 2.000 kanalizacijskih priključaka

U sklopu EU projekta - sustav odvodnje sa uređajima sa pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča, dograđena je kanalizacijska mreža u 28 naselja, a to su: Nova Vas, Brčići, Magrini, Blagdanići, Mihatovići, Cancini, Kukci, Vodopija, Bašarinka, Stari Červar, Červar - Porat, Gulići, St. Vergotini, St. Portun, Grbinovica, Varvari, Radoši, Kadumi, Buići, Žbandaj, Radmani, St. Diklić, Musalež, Valkarin, Mugeba, dio naselja Bolnica, Molindrio i dio Peškere što je  velikom broju stanovništva omogućilo priključivanje.

Dovršetkom radova u tim naseljima, zaprimljeno je novih 578 zahtjeva, izdano 528 uvjeta i izvršeno 219 priključenja, što je zaokružilo ovu veliku brojku. K ako je zakonom predviđen period za priključenje na sustav javne odvodnje 12 mjeseci od objave poziva, Odvodnja Poreč poziva zainteresirane sugrađane, koji to još nisu učinili, da se prijave. Detaljne informacije mogu se naći na službenim stranicama tvrtke.

Djelatnici Odvodnje Poreč susretljivo pomažu svima koji se žele informirati ali i u samoj realizaciji priključenja jer smatraju da je ovaj projekt od ključne važnosti za očuvanje okoliša i podizanja standarda življenja na području Poreštine.

Sa željom da građani shvate kako je projekt namijenjen upravo njima, konstantno se radi na njegovoj promociji i upoznavanju javnosti sa svim novostima i mogućnostima koje im stoje na raspolaganju, tvrde iz Odvodnje.

IN ITALIANO...