Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Popravljena devastirana imovina, postavljene i klupe

Popravljena devastirana imovina, postavljene i klupe

Popravljena devastirana imovina, postavljene i klupe Popravljena devastirana imovina, postavljene i klupe Popravljena devastirana imovina, postavljene i klupe

U Mjesnom odboru Mate Balota, u Milohanovićevoj ulici, na veselje naših najmlađih sugrađana sanirana je dječja ljuljačka, koja je početkom ožujka potpuno devastirana.

Nažalost, problem devastacije gradske imovine i dalje se pojavljuje na području Grada Poreča-Parenzo. Iako se Grad trudi u kratkom roku takvu imovinu  i popraviti, valja napomenuti kako se sanacija i popravak uništene imovine plaća se iz zajedničke blagajne gradskog proračuna koju čine sredstva svih građana Grada Poreča - Parenzo. Umjesto popravaka i obnavljanja, bilo bi naprednije taj novac usmjeriti na nove zajedničke sadržaje na javnim mjestima, stoga Grad upućuje apel građanima da čuvaju svoj grad i gradsku imovinu, a sva uočena oštećenja ili one koji uništavaju imovinu prijave nadležnim službama, odnosno policiji i komunalnim redarima.

U isto su se mjesnom odboru na zahtjev građana postavile i klupe, i to u ulicama Massa Lombarda i Rajka Stipe te jedna uz državnu prometnicu prema benzinskoj pumpi. Klupe će zasigurno starijim osobama olakšati kretanje tim relacijama, posebno uz državnu prometnicu.

IN ITALIANO...