Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo - POVELJU "30. APRIL" u 2017. godini

Pravo predlaganja kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo, Povelju 30. april, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2017. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča-Parenzo.              

Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč-Parenzo - Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja do zaključno s 01. ožujkom 2017. godine.

Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, za pravne osobe osnovne podatke, te posebne razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.                

Povelja 30. april dodjeljuje se povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča-Parenzo, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča-Parenzo i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i slično).            

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.

IN ITALIANO...