Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

4. prosinca 2010. humanitarni koncert – VOLIM ISTRU

Humanitarni koncert VOLIM ISTRU održat će se  u subotu, 04. prosinca 2010. godine s početkom u 17.00 sati u dvorani Žatika.

Humanitarni koncert VOLIM ISTRU organizira udruga za promicanje kulture i znanosti te očuvanje hrvatske tradicijske baštine HITAN SLUČAJ u suradnji sa Caritasom Porečke i Pulske Biskupije  kojemu će ići sav prikupljeni prihod od prodanih ulaznica za pomoć potrebnima Porečke i Pulske Biskupije u godini borbe protiv siromaštva i socijalne isključivosti.

Na koncertu će nastupati: klapa Kvarner (Bakar), klapa Samobor, klapa Sv. Juraj (Split), ženska klapa Sozal (Rab), klapa Labin (Labin), mješoviti zbor Roženice (Pazin), zbor Gimnasium (Pula), Duo Magnolija, folklorno društvo Pazin, KUD Matko Laginja (Sv. Lovreč), limena glazba Sv. Lovreč, Vinko Coce, Sergio Pavat, Zoran Tomaić, Lidija Percan, a od pjesnika Elmo Cvek, Malvina Mileta, Tomislav Milohanić i Slavko Krajcar. Cijena ulaznice je 30 kuna, a prodaje se u svim župama po Istri, a na dan koncerta na blagajni dvorane Žatika.

Dodatni materijali