Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Vikend Porečana na Adventu: večeras zimsko izdanje Retro partyja by Skilift, sutra besplatne degustacije vina i ulja i  koncert Cirkusa

Vikend Porečana na Adventu: večeras zimsko izdanje Retro partyja by Skilift, sutra besplatne degustacije vina i ulja i koncert Cirkusa

Vikend Porečana na Adventu: večeras zimsko izdanje Retro partyja by Skilift, sutra besplatne degustacije vina i ulja i  koncert Cirkusa

Ekipa s porečkog Skilifta u Zelenog laguni svojim će, već legendarnim Retro partyjem, ali ovoga puta u zimskom izdanju, otpočeti vikend prepun događanja na Adventu Poreč. S početkom u 19 sati, uz odjeću, muziku  DJ Giancarla - Mr. G i atmosferu nekadašnjih partyja, Trg Matije Gupca će u petak, 16. prosinca oživjeti u retro stilu.

Obucite svoje leopard bunde, šešire s perjem, čizme s platformama i pripremite se na ples uz najbolje hitove 60-ih, 70-ih i 80-ih, a za one najhrabrije tu je i besplatno klizanje.

Subota ujutro na Trgu Matije Gupca donosi predstavljanje Srednje škole Mate Balote Poreč. U sklopu programa „Z Baloton u Božić“, porečki srednjoškolci će uz zvuk harmonika, besplatnom degustacijom vina i maslinovog ulja i scenskim programom, pokazati svima na čemu vrijedno rade tijekom cijele godine. Subotnji đir po gradu produžite i đirom po porečkom Adventu i tako podržite naše srednjoškolce, a usput se i ugrijte kojom čašicom vina. Program počinje u 10 sati.

A kako je svakog vikenda paviljon na Trgu Matije Gupca rezerviran za koncerte, ova subota neće biti izuzetak. Od 20 sati, s puno pozitivne energije, okupljene će zabavljati svima poznati porečki bend „Cirkus“.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec .

 

IN ITALIANO...