Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Božićni koncert mješovitog zbora „Joakim Rakovac“ sutra na Trgu Matije Gupca

Božićni koncert mješovitog zbora „Joakim Rakovac“ sutra na Trgu Matije Gupca

Svim Porečankama i Porečanima i njihovim gostima, mješoviti zbor „Joakim Rakovac“ Pučkog otvorenog učilišta Poreč poklanja svečani božićni koncert, koji će se održati u srijedu, 14. prosinca 2016., na Trgu Matije Gupca, s početkom u 19.30 sati.

Izvedbama poznatih gospel i duhovnih pjesama poput „Happy day“, „Amazing Grace“, obradama  klasika poput Cohenove „Hallelujah“, ali i svima nam poznati m pjesmama poput „Letovanić“ ili „Funiculi funicula“, mješoviti zbor „Joakim Rakovac“pod ravnanjem dirigentice Đeni Dekleva-Radaković, obogatit će program Adventa Poreč i tako nas dodatno uvesti u blagdansko raspoloženje, koje već tjedan dana vlada u Poreču i na porečkom Adventu.

Zbor „Joakim Rakovac“ će nakon koncerta na porečkom Adventu nastupiti i u sklopu Adventa u Beču već ovog vikenda, a po povratku u Poreč održat će i svoj tradicionalni božićni koncert 23. prosinca u 20 sati, u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec .

IN ITALIANO...