Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U MO Varvari održane kreativne radionice

U MO Varvari održane kreativne radionice

U MO Varvari održane kreativne radionice

Posljednja dva vikenda, članica MO-a Varvari Aliče Pištan, zajedno s  Jagodom Jovović i Melitom Horvat, održaele su radionice salvetne tehnike i kukičanja u prostoru MO-a u školi u Varvarima. Radionicama su se mogli priključiti stanovnici MO, ali i svi zainteresirani. 

Tajne salvetne tehnike privukle su 15 vrijednih polaznica koje su nakon pažljivog rada ponosno istaknule svoje hand made kreacije. Uz malo truda razveselile su prije svega sebe, a napravile su i radove koje će pokloniti najmilijima. Polaznice decoupagea ukrašavale su različite predmete -bilo je tu čizmica, slika, tacni, krovnih crijepova, kuglica, vaza, okvira i sl. Melita Horvat iz Žbandaja vodila je radionicu kukičanja za pet polaznica. Svaka je  polaznica imala zadatak napraviti ružu, leptira i Djeda Mraza. Ono što je posebno veselilo je strpljivost voditeljice tečaja, tako da su sve polaznice uspjele savladati ovu zanimljivu tehniku.  

Radove su vrijedne polaznice spremale na stolovima koje je Mjesni odbor Varvari dobio  kao donaciju od Plave lagune. Mjesni odbor i  Aliče Pištan spremaju nova iznenađenja i radionice nakon Nove godine kada će zainteresirani učiti primjenjivati skice kukičanja sa interneta i novina. 

IN ITALIANO...