Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Uredi podatke

Zamjenici gradonačelnika

Zamjenici gradonačelnika Zamjenici gradonačelnika Zamjenici gradonačelnika

Nadia Štifanić Dobrilović

Rođena je 3.rujna 1971. u Puli. Nakon gimnazije, stekla je diplomu na Filozofskom fakultetu u Trstu (talijanski i francuski jezik i književnosti), a položila je i ispite iz pedagoške grupe predmeta na Pedagoškom fakultetu u Puli (smjer talijanistika), te ispit za stalnog sudskog tumača za talijanski i francuski jezik na Županijskom sudu u Puli.

OD 1995. do 2006. profesor talijanskog jezika i književnosti u Talijanskoj osnovnoj školi „Bernardo Parentin“ u Poreču, u Talijanskoj osnovnoj školi u Bujama i u Talijanskoj srednjoj školi „Leonardo da Vinci“ u Bujama. Od 2006. muzejski pedagog u Zavičajnom muzeju Poreštine.

Član IDS-a od ožujka 2005. godine.

Elio Štifanić

Rođen 11. listopada 1979. u Puli. Nakon završene srednje ekonomske škole, diplomirao, magistrirao i doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Puli i stekao titulu doktor znanosti iz znanstvenog polja ekonomije.  

Nakon završenog fakulteta i zapošljava se u državnoj instituciji na poslovima stručnog suradnika. Godine 2008., zapošljava se u Gradu Poreču-Parenzo na poslovima Stručnog suradnika za gospodarstvo, a od 2010. na poslovima Stručnog suradnika za unutarnju reviziju i Voditelja službe za unutarnju reviziju.

Od 2015. godine zaposlen je u Pučkom otvorenom učilištu Poreč na mjestu Ravnatelja. Na lokalnim izborima 2017. godine izabran je za zamjenika gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo.

Otac je jednog djeteta, a član je Istarskog demokratskog sabora od 2004. godine.

Sanja Oplanić

Rođena je 30. listopada 1969. godine u Puli. Nakon završene srednje škole odgojno – obrazovnog smjera u Pazinu, diplomirala je na Pedagoškoj akademiji u Puli kao nastavnik razredne nastave. Nakon završenog fakulteta zapošljava se u struci u Osnovnoj školi Vladimira Nazora  u Vrsaru , gdje radi već 26 godina kao učitelj, te u nekoliko navrata kao voditelj Aktiva RN i kao vd. ravnatelj.

Na lokalnim izborima 2001. godine ulazi u Gradsko vijeće Grada Poreča - Parenzo, gdje postaje  potpredsjednica Gradskog vijeća, a  tu dužnost obnaša do kraja mandata 2005. Istu funkciju obavlja i u mandatu 2005. - 2009. te i  2009. - 2013. godine. Na dužnost zamjenice  gradonačelnika Poreča izabrana je  na lokalnim izborima održanim 21. svibnja 2017. godine. Obavljat  će  poslove utvrđene Statutom Grada Poreča-Parenzo, a u skladu sa Zakonom o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. 

Majka  je dvoje punoljetne djece, a član je Istarskog demokratskog sabora od 1992. godine.