Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipović posjetio Poreč - 1 Novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipović posjetio Poreč - 2 Novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipović posjetio Poreč - 3 Novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipović posjetio Poreč - 4

Novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipović posjetio Poreč

Novoizabrani predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović danas, 11. veljače na svom proputovanju kroz Istarsku županiju posjetio je i grad Poreč gdje ga je dočekao gradonačelnik Edi Štifanić sa svojim zamjenicima Natašom Basanić – Čuš, Nadiom Štifanić – Dobrilović, Edom Kosom, predsjednikom Gradskog vijeća Eđidiom Kodanom i ostalim suradnicama. U pratnji trećeg hrvatskog predsjednika bili su Mirando Mrsić, Danica Juričić Spasović.

Gradonačelnik Edi Štifanić zaželio je dobrodošlicu prof. dr. sc. Ivi Josipoviću u grad mozaika,  metropolu hrvatskog turizma, grad kulture, grad član HOO-a  i u najstariji grad u RH te ga pozvao da bude počasni gost povodom proslave Dana Grada, 30. travnja.
Budući predsjednik, kazao je kako mu je iznimno drago što je došao u posjet našem gradu te je zahvalio na iskazanom povjerenju svim građanima grada Poreča koji su za njega glasali, ali i onima koji nisu. Posebno ću se zalagati za gradove, općine i županije koje imaju gotove projekte. Bio sam nekoliko puta u Poreču i vidio kako ljudi ovdje sjajno rade i sve što budem mogao napraviti da pomognem da bude još bolje tu sam, kazao je na kraju prof. dr. sc. Ivi Josipoviću.

Uz želje za puno uspjeha u obnašanju najodgovornije dužnosti u Hrvatskoj na promicanju i zaštiti interesa RH, a na dobrobit građana, gradonačelnik Štifanić poklonio je novoizabranom predsjedniku monografiju o Eufrazijevoj bazilici, autora Milana Preloga.

Podsjetimo kako je na nedavno održanim predsjedničkim izborima prof.dr.sc. Ivo Josipović u Istarskoj županiji uvjerljivo pobijedio svog protukandidata Milana Bandića.