Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Djeca DND-a u posjetu Gradonačelniku - dnd 01 Djeca DND-a u posjetu Gradonačelniku - dnd 02 Djeca DND-a u posjetu Gradonačelniku - dnd 03

Djeca DND-a u posjetu Gradonačelniku

Povodom Dječjeg tjedna, gradonačelnik Edi Štifanić  sa suradnicima, primio je u Malu vijećnicu Gradske uprave djecu DND-a i njihovu predsjednicu Sonju Kotur Lovreković.

U zajedničkom razgovoru sa Gradonačelnikom,  djeca su izrekla svoje želje. Tako je želja Damjana Orepića , da Grad Poreč postane Grad – Prijatelj djece jer smatra, kako kaže,  da Grad Poreč zaslužuje i taj naziv. Noel Žužić zamolio je Gradonačelnika da se i u St. Diklić postavi dječje igralište te da se što prije izgradi bazen. Mauro Staver rekao je da bi htio naučiti stare igre koje su se nekada igrale jer  bi na taj način, djeca kvalitetnije provodila svoje slobodno  vrijeme.Želja djevojčice Tee Plovanić je da se na svim dječjim igralištima postavi ploča sa nazivom i opisom starih igara kao i da se uredi okoliš oko osnovne škole i postave klupe. Sva djeca učenici su 4. razreda Osnovne škole Poreč.

Gradonačelnik ih je pažljivo saslušao i zapisao njihove želje te naglasio kako će ih sve pokušati i ostvariti. Podržao je također i ideju da Grad Poreč postane Grad – Prijatelj djece.